dinsdag 17 juni 2008

Clemens is in Santiago!

Vandaag is Clemens na dik 3000 km fietsen in Santiago de Compostela aangekomen. Harstikke gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

18 juni: Even een persoonlijke noot van Clemens zelf:

Hoi trouwe volgers van mijn reis met een dubbel doel.Gisteren 17 juni ben ik zoals bedoeld aangekomen in Santiago, wel wat meer km als ik voor ogen had, maar ik heb het gehaald, en dat is het belangrijkste.Nog belangrijker vind ik dat het doel waar ik persoonlijk voor ging mij een grote stap in de goede richting heeft gebracht, daarnaast zie ik dat het financiële doel ook nog steeds wordt ondersteund, dat doet mij goed, ik hoop en verwacht dat dit nog niet het einde is

Even terug naar de dag van gisteren de aankomst in Santiago, een heel bijzonder moment, mede doordat Ria er was en mij daar opwachtte met een heel toepasselijke attentie.Ook het weerzien van allerlei pelgrims die ik onderweg ben tegengekomen was heel hartverwarmend, en gaf reden om allerlei onderweg meegemaakte ontmoetingen en leuke en mooie momenten met elkaar te delen. Hier komt zeker nog vervolg op. Kortom terugkijkend op deze zware maar zeker benijdenswaardige reis die in woorden bijna niet is te vatten zal voor altijd deel uitmaken voor de rest van mijn leven.

Lieve mensen, ben nu samen met Ria op weg naar Nederland en hoop daar a.s. zondag aan te komen.

Hartelijke groet(ook namens Ria) en bedankt voor alle ondersteuning,

Clemens.